Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun Ne Demek? Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun ne demek? Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun kelimesi nasıl yazılır? Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun Ne Demek?

Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun Ne Demek? Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Kadının Kocasının Fakir Olması Önemli Değildir, Yeter Ki Aile Sorumluluklarını Yerine Getirsin` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun Kelimesi Nasıl Yazılır? Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun

Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun ne demek? Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun kelimesi nasıl yazılır? Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun kökeni nedir? Erim Er Olsun Da Yerim Çalı Dibi Olsun kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır